Restorāna “Gadalaiki” šefpavārs katru sezonu pārsteidz ar ko jaunu. Bauda ne tikai vēderam, bet arī visām citām maņām. Viesi ir aicināti pieredzēt, cik izmeklēti gards un pārdomāts var būt ēdiens no vietējo zemnieku labumiem.
P.O.T.C . 16:00 – 22:00
P. 14:00 – 23:00
S. 12:00 – 23:00
Sv. 12:00 – 22:00
Ēdienu uz numuriņu var pasūtīt līdz plkst. 22:00 (pasūtījumu pieņemšana līdz 21:00, nedēļas nogalēs līdz 22:00)
Maksa par apkalpošanu numuriņā 5 eur
*Svaigi ceptas maizes groziņš ar zaļumu sviestu 2.00 EUR
*Astoņu viesu vai lielākām grupām tiks pieskaitīta 10% maksa par apkalpošanu
*G glutēns, *V vēžveidīgie, *O olas, *Z zivis, *Zr zemesrieksti, *S Soja, *L laktoze, *R rieksti, *Se selerija, *Si sinepes, *Sz sezama sēklas, *Sf sulfīti, *Gl gliemji
Danke